Pedaalharp te huur 46 snaren

Pedaalharp – VERHUURD

Deze volledig gereviseerde pedaalharp staat te huur! Nadat Ivan en Anna met veel plezier op deze Russische beauty hebben gespeeld, kan ook jij deze harp gaan bespelen. Voor € 100,- per maand (excl. verzekeringskosten) kun jij gebruik maken van de 46 snarige Lunacharsky.

Kenmerken: 46 snaren, rechte klankkast, volle ingespeelde bassen, midden- en hoog register is bow brand light (bijna volledig nieuwe set). De huurprijs is incl. harpkar. De harp wordt momenteel opnieuw gereviseerd.

 


 

Keltishe harp – VERHUURD

Met mijn aoyama 130 speelde ik voor het eerst in het harpensemble en diverse muziekschoolorkesten. Met de komst van mijn Aoyama pedaalharp staat deze keltische harp nog altijd als sierstuk in de kamer. Zonde natuurlijk! Een weekend in mei 2016 heb ik dan ook hard gewerkt om deze weer volledig speelklaar te maken, met resultaat! Inmiddels hebben twee jonge harpistes veel speeluren gemaakt op deze harp in afwachting van een eigen nieuwe haakjesharp.

Wil jij graag de harp uitproberen? Dat kan voor € 35,- per maand! (excl. verzekeringskosten) Kenmerken: 34 nylon snaren, afneembare poten, inclusief stemsleutel en harphoes, volledig opgeknapt in 2016.