Harp huren

Laat de aanschaf van een eigen harp nog even op zich wachten? Een harp huren is een goed alternatief! Deze Keltische Aoyama 130 en Russische pedaal-beauty, Lunacharsky met 46 snaren, kun je voor de lange termijn huren. Liever een harp voor een dag? De concertwaardige Aoyama E47 is op aanvraag beschikbaar.

Keltische harp – TE HUUR

Met mijn Aoyama 130 speelde ik voor het eerst in het harpensemble en diverse muziekschoolorkesten. Met de komst van mijn pedaalharp staat deze keltische harp nog altijd als sierstuk in de kamer. Zonde natuurlijk! Een weekend in mei 2016 heb ik dan ook hard gewerkt om deze weer volledig speelklaar te maken, met resultaat! Inmiddels hebben diverse jonge harpistes mooie speeluren gemaakt op deze harp in afwachting van een eigen nieuwe haakjesharp.

Wil jij graag de harp uitproberen? Dat kan voor € 35,- per maand! (excl. verzekeringskosten)

Kenmerken: 34 snaren (nylon en metaal), afneembare poten, inclusief stemsleutel en harphoes.

Pedaalharp – VERHUURD

Deze volledig gereviseerde pedaalharp is te huur! Nadat Ivan en Anna met veel plezier op deze Russische beauty hebben gespeeld, kan ook jij deze harp gaan bespelen. Voor € 110,- per maand (excl. verzekeringskosten) kun je gebruik maken van de 46 snarige Lunacharsky.

Kenmerken: 46 snaren, rechte klankkast, volle ingespeelde bassen, midden- en hoog register is bow brand light.

De huurprijs is incl. harpkar, hoes en stemsleutel.

Pedaalharp Inge Pelt Aoyama Etude47

Pedaalharp – TE HUUR

Met enige regelmaat speel ik met diverse orkesten en ensembles in de mooiste concertzalen op deze concertwaardige pedaalharp. Met 47 snaren en uitgebouwde klankkast geeft deze Aoyama Etude een prachtige volle klank.

Een combinatie van werken in de IT en harp spelen voor de (weliswaar uit de hand gelopen) hobby maakt dat mijn pedaalharp helaas niet alle dagen wordt bespeeld. En dus is deze pedaalharp op aanvraag beschikbaar voor de korte termijn verhuur (evt. inclusief vervoer).