Klaar voor de start?!

Automatische upgrades van webhosting klinkt natuurlijk ideaal! Maar dan blijkt de laatste update behoorlijk ingrijpend, met het gevolg dat mijn website niet meer functioneerde. Dan kan ik twee dingen doen. Eén, alle fouten opzoeken en omzetten zodat de website weer goed weergegeven wordt. Of twee, ctrl A delete en start over!

Het moge duidelijk zijn voor welke optie ik heb gekozen. Gezien de vorige website niet helemaal naar tevredenheid was pak ik de gelegenheid aan om het roer om te gooien. Voortbordurend op hetzelfde design van mijn goede vriend Jack, met gebruik van een andere techniek en nieuwe snufjes: Wordpress. Goed je ontmoet te hebben, tijd om elkaar beter te leren kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *